maandag 25 juni 2018

Onafscheidelijk duo

Charlie & Sus


Wij zijn Sus en Charlie, broer en zus. Geboren op 1/10/2013. Beiden steriel en gevaccineerd. We worden nog gechipt vooraleer we naar onze nieuwe thuis vertrekken want we willen perfect in orde zijn voor ons nieuw baasje . We zijn nog wat onder de indruk van de verhuis, wij mochten niet mee met ons baasje naar het buitenland maar Lies (opvanggezin) vinden we al heel leuk en ze zorgt goed voor ons. 
We krijgen veel lekkers en veel aaitjes, maar zij heeft een eigen katje en dat vinden we nog niet zo tof. We zouden toch graag onder ons tweetjes zijn en de aandacht voor ons alleen hebben. Wij gaan netjes op de kattenbak, spelen doen we ook graag. Aaien en knuffels krijgen vinden we superleuk en we komen ook graag bij je liggen in de zetel. Van Lies mogen we mee op bed en dat vinden we echt geweldig ❤️


Wij vinden het ook leuk om af en toe eens wat lekkers van tafel te krijgen maar we eten onze eigen menu ook wel hoor! Charlie drinkt ook heel graag van de kraan, lekker fris. Wie wil ons beiden een nieuwe thuis geven waar we nu wél mogen blijven? Gescheiden worden van mekaar willen we niet. Van kleins af zijn we altijd samen geweest en dat vinden we leuk.


Charlie & Sus zijn in opvang bij Lies in Duffel (B) Ze kunnen daar – ná afspraak – vrijblijvend bezoek ontvangen.
Graag meer informatie? Stuur een mail naar Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be
Bellen mag ook: 0476/500 170 (geen sms a.u.b.)


Gwenny Muyldermans
Eigenares en verantwoordelijke van ‘Het Dabbertje’ Mechelen HK30105650
Zomereditie van de

'Eetkommen van het Hart'
Tom&Co Mechelen
Van 06/06 tot en met 16/06/2018

De voedselinzameling, “Eetkommen van het hart” bij Tom & co, was een succes.

Dankzij veel gulle gevers hebben de thuisloze dieren goed te eten en kan hun maagje elke dag gevuld worden. Het bedrag van de Tegoedbonnen wordt gebruikt om de noodzakelijke verzorgings- en versterkingsproducten aan te kopen.

We bedanken van ganser harte de klanten die zo mild gegeven hebben.

Bedankt Tom & Co Mechelen die het voor ons mogelijk maakte om in te zamelen.


Aan Hayat, Nikki, Nancy en Sifke, de steeds enthousiaste vrijwilligers: heel erg bedankt voor het puike werk! 


Dank zij jullie is er weer voedsel voor een groot aantal dieren waar niemand naar omkijkt: de sukkelaars die veelal buiten moeten (over)leven. En die meestal niet welkom zijn in asielen.


'Onze' zwervertjes hoeven voorlopig niet in afval naar eten te zoeken.



Het ingezamelde eten is enkel en alleen bestemd voor achtergelaten, gedumpte en thuisloze dieren. De dieren die door ons gevoed worden, zijn allen gecastreerd/gesteriliseerd.

Meer info, ook vrijwilliger worden? Bel: 015/20 33 79 - 0476/91 20 52